Hava Durumu

Bursa Karacabey'in altyapı çalışmaları aralıksız sürüyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hasan Tahsin Vurgun ile bir araya gelerek, Canbaz, Şahmelek, Gölecik ve Kedikaya mahallelerinde yapımı devam eden su deposu çalışmaları ve altyapı ile ilgili süren projeler değerlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Karacabey'in altyapı çalışmaları aralıksız sürüyor

Karacabey Belediyesi'nin 2021'i 'altyapı yılı' olarak ilan etmesinin ardından, kentte bu yöndeki çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün BUSKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hasan Tahsin Vurgun ve müteahhit firma yetkilisi Murat Altınbaş ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede; Canbaz, Şahmelek, Gölecik ve Kedikaya mahallelerinde yapımı devam eden su deposu çalışmaları ve altyapı ile ilgili süren projeler değerlendirildi.

KIRSAL MAHALLERE ÖNEMLİ KATKI

BUSKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hasan Tahsin Vurgun'dan çalışmaları devam eden depolar hakkında bilgi alan Özkan, şehir içinde süren yenileme çalışmaları hakkında da kendisiyle değerlendirmelerde bulunuldu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere Kedikaya, Şahmelek ve Gölecik mahallelerimizde ömrünü tamamlamış olan ve kapasiteye yeterlilik gösteremeyen su depoları için BUSKİ marifetiyle yenileme sürecine girilmişti. Bu 3 mahallemize 2500 tonluk yeni su depoları kazandırmak için çalışmalara başlamıştık. Ve bu çalışmalara ilaveten, Canbaz Mahallemizde 6 ay önce tamamlanan içme suyu şebekesi sonrası 300 tonluk bir depo için de çalışmalara başlanmıştı. Kısmetse Canbaz'daki deponun temmuz sonuna, diğer Şahmelek, Kedikaya ve Gölecik'teki depoların ise yılsonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. Özellikle 2500 tonluk depolar, diğer kırsal mahallelere de rezerv depo olarak hizmet verecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.