Hava Durumu

Bursa Milletvekili Esgin: Mutasyonu yakından takip ediyoruz

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, pandemiye karşı devlet, millet el ele bir yıldır mücadele edildiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2021 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Milletvekili Esgin: Mutasyonu yakından takip ediyoruz

Muhalefet partilerine mensup milletvekillerinin birtakım eleştirileri olduğunu dile getiren AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin Esgin, "Öncelikle şunu ifade edeyim, bütün eleştirileriniz baş göz üstüne, hiçbir problem yok ama eğer ki kovidi, tanı kitlerini, tedavi ve hastanelerimizdeki durumu, aşıyı bahane ederek bir polemik ortaya koyarsak bu polemiklerin talihsiz polemikler olduğunu ifade etmek durumundayım. Çünkü bakın, 18 yıllık iktidarımızda gerçekten hem birinci basamakta hem ikinci basamakta hem hastane yatırımlarında çok önemli adımlar attık." dedi.

Grup önerisinin her cümlesini satır satır okuduğunu dile getiren Esgin, "Mutasyon çok önemli bir konu ve bu mutasyonla ilgili söylediğiniz her cümleyi çok dikkatli bir şekilde okudum ama şunu bilin ki en az sizin kadar mutasyonu biz de yakından takip ediyoruz ve bu anlamda mutasyonla ilgili yayılma hızı ve bulaşıcılığın hızlı olduğuna katılıyorum ama bakın, mutasyonlu virüsün etkinliği bulaş ve yayılma hızıyla aynı oranda değil bu bilgiyi de sizinle paylaşmış olayım." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.