Hava Durumu

Bursa Milletvekili Gözgeç: Bugün günlerden Yıldırım

AK Parti Bursa Milletvekili, AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç Yıldırım ilçesinde biz dizi temaslarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2020 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2020 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Milletvekili Gözgeç: Bugün günlerden Yıldırım

Güne, Yıldırım İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıda; Yıldırım ilçe kadın kolları mahalle başkanlarıyla bir araya gelen vekil Gözgeç; "Partimizin Kadın Kolları, gerçekten çok güçlü bir teşkilat, 5 Milyona varan üyesi bulunuyor. Dünyanın hiçbir yerinde böylesine bir teşkilatlanma yok. Bizim sandık kurullarımızda kadınlarımız var, mahallelerde kadın başkanlarımız var, ilçe kadın kollarımız var, başka partilerin genel kurullarında bu kadar katılım olmuyor. Her birinize, ülkemizin geleceği için sarf ettiğiniz emek ve gayretlerden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Yıldırım İlçe Kadın Kolları Mahalle Başkanları Toplantısının ardından Yıldırım Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Murat Özkarayurt'u ziyaret eden Vekil Gözgeç, kooperatif çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Davutkadı Mahalle Muhtarı Bayram Demir'i ziyaret eden Vekil Gözgeç, mahalleye yapılması planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

YETİŞ-TİM Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Gözgeç dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Programını Yıldırım İlçesi Akıncı Türk İhsan Dikmen İlkokulu'nu ziyaret ederek tamamlayan vekil Gözgeç, "Kitap her yerde okunur; Metroda, durakta, parkta..." anlayışı ile oluşturulan Okul kütüphanesinde incelemelerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.