Hava Durumu

Bursa Milletvekili Kayışoğlu servis esnafıyla buluştu

CHP PM Üyesi, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren servis taşımacılığı yapan esnafla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2020 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2020 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Milletvekili Kayışoğlu servis esnafıyla buluştu

Bursa'da 2 binin üzerinde S plakanın salgın nedeniyle kontak kapattığını dile getiren servisçileri dinleyen Altaca Kayışoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin yeni plakalar ihale ederken, güncel durumu göz ardı etmemesi gerektiğini belirtti.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'na Büyükşehir Belediyesi'nin 4 Ağustos'ta 75 S plaka ihale ettikten sonra 24 Ağustos'ta yeniden 75 plakalık bir ihale gerçekleştireceğini vurgulayan servisçiler, bu durumun kendileri için çok büyük sıkıntı oluşturduğunu dile getirdiler.

İhalenin 360 bin liradan başlayarak gerçekleştiğini aktaran servisçileri dinleyen Altaca Kayışoğlu, "Büyükşehir Belediyesi'nin içinde bulunduğu durum idare edilemez hale gelmiş olmalı ki arka arkaya servis plakaları satışa çıkarılarak kaynak yaratılmaya çalışılıyor. Recep Altepe'nin görevden uzaklaştırılmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na getirilen Alinur Aktaş, belediyenin borç yüküyle uzunca bir süre iş yapmalarının zor olduğunu dile getirmişti. Yıllardır ülkeyi yöneten AK Parti, yıllardır da Bursa'yı yönetiyor. Sonuç ortada. Plaka ihale ederek kaynak yaratmaya çalışırken hem sizleri zora sokuyor hem de Bursa trafiğine yeni yükler getiriyor. Geçici yollarla belediyenin kasası dolmayacağı gibi trafiğe çıkan her araç bu paradan çok daha fazla maliyet getirecek. Doğru hesap yapılması gerekir. Ne derler bilirsiniz. 'Evdeki hesap çarşıya uymaz.' Büyükşehir Belediye Başkanı eminim ki sizlerle oturursa, herkesi mutlu edecek bir yol ortaya çıkabilir" tavsiyesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.