Hava Durumu

Bursa Milletvekili Kılıç'tan DAĞDER'e ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç DAĞDER'i ziyaret ederek Genel Başkan Yaşar Türk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2020 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2020 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Milletvekili Kılıç'tan DAĞDER'e ziyaret

Ziyarette konuşan Vekil Kılıç, "Tarım ve hayvancılıkta Bursa'da marka haline gelen dağ yöresi, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yürüttüğü kalkınma projeleri faaliyete geçince çok daha iyi noktalara gelecek" dedi.

Vekil Kılıç'ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten DAĞDER Genel Başkanı Yaşar Türk de çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunurken, "Geleneklerin geleceğe taşınabilmesi için gayret içindeyiz. 34 yıllık süreçte DAĞDER inançlar ve geleneklerinden taviz vermeden sosyal, eğitim, sağlık ve kültürel faaliyetlerini devam ettirmektedir. Bu dönemde uzaktan sürdürülen temel eğitim faaliyetlerine ulaşım konularında tablet, bilgisayar ve internet gibi problemlerin aşılması için çalışmalar içindeyiz" şeklinde konuştu.

BİLGİSAYAR VE TABLET DESTEĞİ

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç da, dağ bölgesini her zaman önemsediklerini ifade ederken, "Dağ bölgesindeki kardeşlerimiz gerçekten çok değergam ve misafirperver olduğuna defalarca şahit olduk. Bu yörenin gençlerinin eğitimi için yapılması gereken her şeyi yapacağız. Bir kardeşiniz olarak her zaman yardım etmeye hazırım. İnternet altyapısı çok önemli, bu konu ile alakalı çalışmaları hızlandırarak sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin sıkıntısız bir şekilde uzaktan eğitim faaliyetlerine erişim sağlıyoruz. Bilgisayar ve Tablet noktasında ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermek için gereken faaliyetleri yapacağız" dedi.

Vekil Kılıç kendisine iletilen DAĞDER'in Gençlik ve Spor Bakanlığı'na hazırlayıp sunduğu 'Gelenekten Geleceğe Ata Sporlarımız ve Kültürlerin Yaşatılması' projesinin desteklenmesi için ilgili Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş'ı arayarak bu projenin ehemmiyetini dile getirip, destek sözü aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.