Hava Durumu

Bursa Milletvekili Ödünç, Karacabey'de sokağın nabzını tuttu

AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, Bursa'daki temaslarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı, İlçe Teşkilatı ve Bursalılarla bir araya gelen Ödünç; istişare ediyor, projeleri, sahadaki çalışmaları yerinde inceliyor. Ödünç, Karacabey'de yetkililerle bir araya gelerek, vatandaşla buluştu, sokağın nabzını tuttu.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2020 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2020 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Milletvekili Ödünç, Karacabey'de sokağın nabzını tuttu

Bursa Milletvekili Yüksek İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, güne ilk olarak Karacabey İlçe Başkanı Erdem İşçan ile birlikte Karacabey Kaymakamlığı'na atanan Tahsin Kurtbeyoğlu'nu ziyaret ederek başladı. Kurtbeyoğlu'na hayırlı olsun temennilerini ileten Ödünç, Ulu Camii, Issız Han, Kümbetli Camii, Longoz Ormanları ile Karacabey'in büyük bir hazine olduğunu, bu değerli ilçemize hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu dile getirdi. Kurtbeyoğlu, Milletvekili Atilla Ödünç'ün kendilerini ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ödünç, Karacabey'de Esnafla

Milletvekili Ödünç, Karacabey'de Salı Pazarı'nda pazarcı esnafı ve Karacabeylilerle bir araya geldi. Ödünç, vatandaşla hemhal oldu, taleplerini aldı, esnafın sorunlarını dinleyerek, istişarelerde bulundu. Daha sonra engelli olan kardeşimiz Murat'ın hayır dualarını almak bizi oldukça morallendirdi, Karacabey'de şunu gördüm; "Sayın Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan'a sevginin ötesinde aşık bir millet var.Bizi diri tutan bu sevdadır." diye kaydetti.

Başkan Özkan'a Ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte, 2018 yılında kentsel dönüşümle hayata geçirilen 6 katlı 300 araç kapasiteli, 10900 m2 kapalı otoparkta incelemelerde bulunan Ödünç, otopark çatısında Ulu Cami'ni kuş bakışı olarak gözlemlenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Bu eserden dolayı Karacabeyliler adına Özkan'a teşekkür etti. Makamın'da Başkan Özkan'a ziyaret gerçekleştiren Vekil Ödünç, halkımızın gönlünü kazanan değerli Başkanımız , Belediye çalışanlarımızla ve İlçe Teşkilatımızın başarılı çalışmaları bizleri mutlu etmektedir, bu güzel çalışmalarından dolayı kendilerine müteşekkiriz dedi.

Karacabey İlçe Teşkilatına Ziyaret

Milletvekili Ödünç, Karacabey ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanlığı ile devam etti. İlçe Başkanı Erdem İşcan ve İlçe Yönetimi ile bir araya geldi. Ödünç, bugün burada bulunmaktan oldukça mutluyum, biz büyük bir aileyiz, AK Parti çalışmalarıyla 18 yıldır aziz milletimizin hizmetkarı olmuştur, bundan sonrada öyle olacak. Biz aynı yola gönül vermiş yol arkadaşlarıyız. Teşkilatlarımızla hemhal olmak, istişarede bulunmak, fikirlerini dinlemek bizim ufkumuzu açmaktadır. Çalışmalarında Başkanımıza ve İlçe Teşkilatımıza başarılar diliyorum. Durmak yok yola devam. dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.