Hava Durumu

Bursa Milletvekili Ödünç'ten Sönmez Medya'ya ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, TBMM genel kurulunda kabul edilerek, yasalaşan doğalgaz kanunu ile "Bursa'da yaklaşık 9 bin 576 bina, konut ve daire sayısı olarak da yaklaşık 16 bin e yakın daire inşallah yeni aboneliklerine kavuşabilecekler" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2020 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2020 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Milletvekili Ödünç'ten Sönmez Medya'ya ziyaret

Haber: Merve ÖZDEMİR

Sönmez Medya'ya nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç önemli açıklamalarda bulundu. Ödünç ziyaretinde Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ile Bursa'daki koronavürüs'e ilişkin de ayrıca önemli değerlendirmede bulundu.

Kasım ayının 3. ve 4. haftasında TBMM'de genel kurulda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "Elektirik piyasası düzenleme kurulu ve ilgili kanunlarla ilgili bir yasa teklifi genel kurula gelmişti. Genel kurulda yaptığımız istişareler neticesinde şehrimizi ve ülkemizdeki 81 vilayeti ilgilendiren yasa teklifi burada oylanarak kanunlaştı. Ben 21 Temmuz 2020 tarihinde TBMM'de yapmış olduğum basın açıklamasıyla birlikte Bursa'nın 17 ilçesinin olduğunu ve özellikle Osmangazi Mutlular Mahallesi, Yıldırım'da Millet Mahallesi ve Gürsu'da Yenidoğan Mahallesi'nin bir kısmında doğalgaz kullanımının altyapıdan kaynaklı sorunlardan dolayı mümkün olmadığını anlatmıştım. Bu konunun sadece Bursa'mıza has bir konu değil 81 vilayeti ilgilendirdiğini ve TBMM 'de çıkarılacak olan kanuni düzenleme ile çözüleceğini söyledik. Kasım ayında yasalaşan bu kanunla inşallah Bursa şehrimizde yaklaşık 9 bin 576 bina, konut ve daire sayısı olarak da yaklaşık 16 bin e yakın daire inşallah yeni aboneliklerine kavuşabilecekler. Şehrimiz ve ülkemiz adına güzel bir sonuçtur" açıklamasında bulundu.

"Yerli ve milli aşının sıkıntılarımızı hafifleteceğine inanıyorum"

Ödünç, "Şehrimizde Korona vakaları maalesef artmaktadır. Bunu da gerek İl Sağlık Müdürlüğümüz gerek, Valiliğimiz gerekse Sağlık Bakanımızın yaptığı açıklamalardan biliyoruz. Burada çeşitli kısıtlamalara gidilmektedir.2 haftadan beri Cumartesi ve Pazar günleri belirli saatlerde sokağa çıkma kısıtlaması uygulamasına gidilmektedir. Burada da amaç eğlence yerlerinde maske mesafe ve temizlik kurallarına uyulmadan eğlencelerin yapıldığı bilgisi alınıyordu. Bunu önlemek adına da böyle bir uygulamaya gidilmiştir. Yaklaşık 8 aydır bizzat yaşadığımız Koronavirüsü de Aralık ayı itibariyle yurtdışı menşeili aşıların kullanılması ile birlikte ve bundan daha önemlisi de önümüzdeki 2021 yılı Nisan ayı ile birlikte yerli ve milli aşının piyasaya girmesiyle buradaki sıkıntılarımızın bir nebze olsun azalacağını düşünmekteyim. Yine de tüm vatandaşlarımızdan maske mesafe ve temizlik kurallarına son derece riayet etmelerini buradan rica ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.