Hava Durumu

Bursa Mudanya Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nde personel seyreltilmiş çalışacak

Mudanya Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahammül İlhan, 5 Nisan Pazartesi günü itibariyle kooperatifte bir ay boyunca personel ve yönetim kurulunun haftanın belirli günlerinde 3'er kişilik gruplar halinde dönüşümlü hizmet vereceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Mudanya Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nde personel seyreltilmiş çalışacak

Koronavirüs ile mücadelede gerek salgının şiddetinin artması, gerekse de esnafların kooperatiflerden kredi kullanımının aksamaması için titizlikle çalıştıklarını belirten Başkan İlhan, salgında çalışma ortamına yönelik ek tedbirler almak zorunda kaldıklarını söyledi.

Sağlık Bakanlığı'nın son verilerinin, personelin çalışma şartlarını da etkilediğini kaydeden Başkan İlhan, esnaf ortaklara kesintisiz hizmet verebilmek için üç personelin maske, mesafe ve sosyal mesafe kurallarına uyarak yüz yüze hizmet vereceğini, diğer üç personelin ise evlerinde uzaktan erişim ile çalışma arkadaşlarına destek vereceğini söyledi.

Dönüşümlü çalışma ortamına ilişkin mesai saatlerinde herhangi bir değişikliği getirmeyeceğini belirten Başkan Tahammül İlhan, dönüşümlü çalışmada zor günleri hep birlikte aşacaklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.