Hava Durumu

Bursa Mustafakemalpaşa'da 'Beyaz Melekler' unutulmadı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Kocaman, '12-18 Mayıs Hemşireler Haftası' dolayısıyla Devlet Hastanesi'nde görev yapan hemşirelere kutlama ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2020 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2020 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Mustafakemalpaşa'da 'Beyaz Melekler' unutulmadı

Başhekim Doç. Dr. Hüseyin Altuğ Çakmak tarafından karşılanan Başkan Yardımcısı Kocaman, hemşirelere dezenfektan ve bandana dağıtarak bu özel günlerini kutladı.

Kocaman, dünyayı etkileyen korona virüs salgını nedeniyle hemşirelik mesleğinin önemi ve değerinin dünya genelinde çok iyi anlaşıldığını söyleyerek Türkiye ve tüm dünya ülkelerini etkisi altına alan Korona virüs (Covit-19) hastalığının tedavisi kapsamında hemşirelerimizin çok büyük rolü olmuştur ifadelerini kullandı.

Hemşirelerin her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta mesleklerini icra ettiklerine dikkat çeken Başkan Yardımcısı Kocaman, "Ülkemizin her köşesinde görev yapan hemşirelerimiz sağlık ordusunun en başında yer aldıkları gibi 7 gün 24 saat hasta başında yaşamlara dokunarak insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin canları pahasına, korkmadan, yılmadan, gece gündüz demeden ailelerinden, günlük yaşantılarından, uykularından fedakarlık ederek, sonsuz sabır ve itina ile çalışmaktadırlar. Bu kutsal görevi Mustafakemalpaşamızda ve ülkemizde yerine getiren tüm hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.