Hava Durumu

Bursa Namazgah'ta icradan satılık daire!

Bursa 16. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından verilen ilana göre; Yıldırım'ın Namazgah Mahallesi'nde bulunan 81 m2'lik daire 238.950 TL muhammen bedel ile açık artırmaya sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2021 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2021 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Namazgah'ta icradan satılık daire!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alana ilana göre; Yapılan incelemede Yıldırım Belediyesi resmi internet sitesined kıymet taktirine konu taşınmazın cephesinin bulunduğu 7. orta sokağın 2021 yılı emlak rayiç bedelinin 624,79 TL /m² olduğu tespit olunmuştur.

Satışa konu taşınmazın bulunduğu bina betonarme karkas inşaat tarzında yapılmış olup bodrum kat, zemin kat 2 normal kat ve teras kat olmak üzere 5 kattan oluşmaktadır, bina dış cephe boyalı ve sıvılı olup mantolama yoktur, bina dış kapısı camlı demir kapı, merdivenleri dökme mozaik kaplama ve demir korkuluk olup asansör yoktur, yola bakan tek cephesi olan 7. orta sokaktan giriş yapılmaktadır. Taşınmaz hali hazırda kullanılmakta olduğu görülmüştür, taşınmaz teras katında bulunan 8 nolu bağımsız bölüm(meskendir)Taşınmaz antre mutfak oturma salonu, yatak odası banyo, Wc, lavabo ve terastan oluşmaktadrır, binanın bodrum katında daireye ait 3,90 m² depo eklentisi bulunmaktadır, dairenin giriş kapısı çelik kapıdır, ısıtma sistemi doğalgaz kombuli petekli sistemdir, odaların duvarları ve tavanı sıvalı boyalıdır, oturma salonu ve yatak odasının zemini parke kaplı, antre zemini ise seramik kaplıdır, teras kısmı mutfak ve oturma salonuna dahil edilmiş olup, bir kısmı ise kapalı balkon olarak kullanılmaktadır, mutfakta mdf mutfak dolabı, mermerit tezgah bulunmaktadır, ıslak hacimlerin zemini ve duvarları seramik kaplı olup, klozet lavabo ve duş yeri mevcuttur, oda kapıları camlı ahşap kapı pencereleri PVC doğramadır. Sonuç olarak satışa konu taşınmazın depo eklentisi ile birlikte toplam net alanı 70,81m²brüt alanı 81² dir.

Satışa konu taşınmaz yürüme mesafesi ile Namazgah camii ve parkına 180 m, Emirsultan caddesine 210 m, Yeşil camiye 400 m ve heykele 900 m. uzaklıktadır, ayrıca söz konusu taşınmaz Bursa Kent meydanına kuş uçuşu yaklaşık 2,25 km ve Bursa Şehirlerarası terminaline kuş uçuşu yaklaşık 9,70 km mesafede olup beleddiyenin her türlü imkanından faydalanabilecek konumdadır, binanın bulunduğu çevrede tarihi cami ve yapılar, okul park ve alışveriş yerleri ile 4-5 katlı bitişik nizamlı binalar bulunmaktadır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.