Hava Durumu

Bursa Nilüfer'de 1 Mayıs'a erken kutlama

Bursa Nilüfer Belediyesi'nde çalışanlar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü erken kutladı. 1 Mayıs'ta uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kutlamayı erken yapan çalışanlar Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde ve şantiyelerde bir araya gelerek "Yaşasın 1 Mayıs" sloganları attılar.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2020 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2020 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Nilüfer'de 1 Mayıs'a erken kutlama

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, küresel salgın kapsamında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle meydanlar bu yıl boş kalacak.

Nilüfer Belediyesi'nde DİSK ve KESK'e bağlı çalışanlar da 1 Mayıs'ta evden çıkamayacakları için 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı erken kutladı.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde toplanan çalışanlar, Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafeyi koruyarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Öğle arasında toplanan çalışanlar "Yaşasın 1 Mayıs" sloganları attı.

Yine Nilüfer Belediyesi şantiyelerinde çalışanlar da görev alanlarında toplanarak işçi bayramını kutladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de yaptığı açıklamada 1 Mayıs'ın emeğin, alın terinin karşılığını alabilmek için mücadele eden işçiye-emekçiye adanmış bir gün olduğunu belirterek çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Turgay Erdem açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "1 Mayıs bütün dünyada işçi ve emekçiler tarafından kutlanan haksızlıklarla mücadele günüdür. Emek en yüce değerdir. Bu değerin hayattaki karşılığını bulmasını ve 1 Mayıs'ın ülkemizde bütün emekçiler için gerçek bir bayram olmasını diliyorum. Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ortadan kalktığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık bir gelecek umuduyla, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.