Hava Durumu

Bursa Nilüfer'de 7133 m² tarla ve köy evi icradan satılacak

Bursa 15. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından verilen ilana göre; Nilüfer Maksempınar'da 7133 m² tarla ve köy evi icradan satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2021 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Nilüfer'de 7133 m² tarla ve köy evi icradan satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alana ilana göre; Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : TAŞINMAZIN Tapu Kaydı: Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Maksempınar Mahallesi, 101 ada,8 nolu parselde, 7.133,93 m² tapu alanlı ve niteliği ''TARLA'' vasıflı taşınmazın tamamı. İmar Durumu: Bursa Büyükşehir Belediyesinin yazılarına göre Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Maksempınar Mahallesi, 101 ada; 8 nolu parsel sayılı taşınmazın 1/100000 ölçekli çevre düzeni planında tarım alanında kaldığının bildirildiği anlaşılmıştır.

Mahalli Durumu: Taşınmaz Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Maksempınar Mahallesi, Maksempınar Köy İç Yolu üzerinde bulunmaktadır. Taşınmaz Unçukuru Yolu Caddesine cepheli olup, kuş uçuşu Maksempınar Köyü Merkezine 350 m, Bursa Şehir Merkezine 26,50 km mesafede yer almaktadır. Keşif tarihinde taşınmazın hâlihazırda kullanılmakta olduğu tespit edilmiştir. Taşınmazın güney cephesi asfalt yola batı cephesi kadastro yoluna cephelidir. Taşınmazın üzerinin bir kısmının sürülü ve çilek ekili olduğu, bir kısmında ekonomik değeri olmayan ağaçların bulunduğuı gözlemlenmiştir. Taşınmazın topoğrafik yapısı itibariyle güneyden kuzeye doğru azalan eğimli arazi konumundadır. Toprak cinsi killi-tınlı-kumlu yapıda ve sığ bünyelidir. Parselin asfalt yola cepheli kısmının demir direkli tel çit ile kapatıldığı ve parsele girişin asfalt yol ile kadastro yolunun kesişiminde bulunan demir kapıdan sağlandığı gözlemlenmiştir. Taşınmazın asfalt yola yakın kısmındaki bina 90,00 m² alanlıdır. Söz konusu bina Maksempınar Mahallesi, Gölağacı Sokak No:2 Nilüfer/BURSA adresinde yer almaktadır. Binanın dış duvarları sıvalı ve boyasız, giriş kapısı çelik kapılı, pencereleri pvc doğramalı ve ısı camlı, çatısı sandviç panellidir. Bina 3 oda, mutfak ve banyo + wc'den ibarettir. Binanın ısınması katı yakıtlı soba ile sağlanmaktadır. Binanın arkasında 17,60 m² alanlı kapısı pvc doğramalı müştemilat ve binanın önünde 6,50 m² alanlı köy fırını bulunmaktadır. Parselin kadastro yoluna yakın olan kısmında 90,00 m² alanlı altında odunluğu bulunan, tek katlı bina yer almaktadır. Binanın dış duvarları sıvalı ve boyasız, pencereleri pvc doğramalı ve ısı camlı, çatısı sandviç panellidir. Giriş kapısı çelik kapı olup hacimlerin zeminleri laminant kaplama, ıslak hacim zemin ve duvarları seramik kaplamadır. Mutfakta alt-üst dolap arasında granit tezgâh bulunmaktadır. Binanın ısınması katı yakıtlı soba ile sağlanmaktadır. Söz konusu binanın yanında 6,00 m² taban alanlı kuruluk mevcuttur. Parsel içerisinde kadastro yoluna cepheli 115,00 m² alanlı ahır ve samanlık nitelikli yapı bulunmaktadır. Yapının yarısı sıvasız tuğla duvar örülü, diğer yarısının duvarları ise trapez saç kaplamadır. Ahşap taşıyıcılı olup çatısı trapez saç kaplamadır. Borçlunun Taşınmaz Üzerindeki Hissesi Oranı: 1 / 1 ' dir.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.