Hava Durumu

Bursa Nilüfer'deki spor salonu gün sayıyor

Bursa'da yapımı 17 yıldır devam eden ve 8 bin kişi kapasiteli spor salonunda, önceki yıl yeniden başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2013 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2013 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Nilüfer'deki spor salonu gün sayıyor

Nilüfer İlçesi’nde yapılan, uluslararası standartlara sahip ilk spor salonunda en büyük sorunlardan çatı işleminde son noktaya gelindi. Bu yıl başlatılan çatı montajında çelik blokların montajı ardından çatıyı örtecek bölümlerin yapımı devam ederken son parçaların montajı tamamlanma aşamasına geldi. Yüklenici firma yetkilileri bu ay içersinde çatının tamamen biteceğini, salonun iç tesisatlarında ise önemli mesafe kat ettiklerini belirti.

BAKAN KILIÇ GENÇLERLE MAÇ YAPACAK

Bursa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Süleyman Şahin, Nilüfer’deki salonun yılbaşında teslim alacaklarını söyledi. Şahin, şöyle dedi:

"Çatı bitmek üzere. Üst bölüm tamamlandıktan sonra zeminin parke kaplanmasıyla ilgili çalışmalar hızlanacak. Olağanüstü sorun çıkmaması halinde yılbaşında tesis bize teslim edilecek. Spor Bakanımız Suat Kılıç, burada inceleme yaptı. Kendisini karşılamaya gelen gençlerber birlikte bu tesiste basketbol maçı oynama sözü verdi."
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.