Hava Durumu

Bursa'nın Efeleri'nin takvimi belli oldu

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor'un maç takvimi belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2020 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2020 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın Efeleri'nin takvimi belli oldu

Pandemi sebebiyle tescil edilen geçen sezonun ardından, hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Erkek takımının maç takvimi belli oldu. Yeni sezon öncesi hazırlık ve kupa mücadelesi verecek olan yeşil-beyazlılar ilk sınavına 20 Ağustos Perşembe günü hazırlık maçında İnegöl Belediyespor karşısında çıkacak. 21 ve 22 Ağustos'ta TFL Altekma, 26 Ağustos'ta ise Galatasaray maçıyla hazırlık maçlarını tamamlayacak.

Kupa 31 Ağustos'ta

Federasyon tarafından 4 farklı gruplar halinde İstanbul, Ankara ve Bursa'da oynanması kararlaştırılan AXA Sigorta Kupa Voley ilk etap maçlarında Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü B grubunda mücadele edecek. Grup maçlarının Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanması nedeniyle saha avantajını elinde bulunduran Büyükşehir'in Efeleri; 31 Ağustos Pazartesi günü Tokat Bld. Plevne, 1 Eylül Salı günü Afyon Bld. Yüntaş ve 2 Eylül Çarşamba günü Arkas'la karşılaşacak.

İlk maç deplasmanda

Bu sezon 16 takımla oynanacak olan AXA Sigorta Efeler Ligi'nde yeşil-beyazlılar ilk maçına 13 Eylül Pazar günü deplasmanda İstanbul BBSK karşısında çıkacak. İlk 7 haftası sıkıştırılmış takvimde oynanacak Lig'de Bursa Büyükşehir Belediyespor, 3.hafta 'Bursa derbisinde deplasmanda İnegöl Belediyespor'la oynayacak. Bursa ekibi ilk yarının son karşılaşmasında ise 24 Kasım Salı günü evinde Tokat Bld. Plevne takımını konuk edecek.

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un AXA Sigorta Efeler Ligi fikstürü şu şekilde;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.