Hava Durumu

Bursa'nın en ucuz marketi 'Özen Gross' olacak

Özen grup bünyesinde kurulan "Bursa'nın en ucuz toptan fiyatına marketi" olarak hizmete geçecek olan Özen Gross'un tanıtım lansmanı gerçekleşti. Lansmanda konuşan Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özen, uygun ve kaliteli ürünleri Bursalıların hizmetine sunmaktan mutlu olacaklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2020 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2020 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın en ucuz marketi 'Özen Gross' olacak

HABER | Merve ÖZDEMİR

Geniş ürün yelpazesi ile Bursa'da yeni bir soluk olacak olan Özen Grup bünyesinde kurulan Özen Gross Market'in tanıtım lansmanı Bursalı basın mensuplarının da bulunduğu programla gerçekleşti. Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özen "Bursa'nın en ucuz marketini açıyoruz" diyerek açıklamada bulundu.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ VE TAZE ÜRÜNLER

Cemal Özen, her zaman daha iyi daha yeni ve güzeli sunmak için çalıştıklarını ifade ederken "Bursa'nın en ucuz marketi" olacağız dedi.

Özen, " Marketimizi ailenin toplu alışveriş noktası olacak olan Özen Gross 5000 metre kare alanda 365 gün her markanın hep ucuz olacağı ve toptan ve perakende satışların olacağı bir nokta olarak tasarladık. Özellikle son zamanlarda pandemi döneminde geniş alanlara ihtiyaç duyulan şu günlerde rahat ve ferah bir ortam oluşturduk. Neden Bursa diyecek olursak ise Bursa Anadolu'ya açılan bir kapı, Türkiye'nin 4. Büyük ili, stratejik konumu, büyüyen sanayii, zengin tarih ve kültürü, dinamik bir nüfusu olan ilimiz.Yani ülkemizin gözbebeği. Bizlerde bu marketimiz ile şehrimize istihdam sağlayarak, sebze ve meyvelerimizde, kasap ve şarküteri ürünlerimizde, fırın, kozmetik, temizlik gibi geniş ürün yelpazemiz ile her zaman müşterilerimizin daha iyisini daha yenisini daha tazesini sunmak için buradayız ve hep bu arayış içerisinde olacağız." diye açıkladı. Özen Gross Market'in 9 Ekim Cuma günü Ataevler'de saat 09:00 da açılacağını ifade eden Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özen tüm Bursalıları da davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.