Hava Durumu

Bursa’nın gururu

Epsa Yalıtım Ambalaj Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir; Garanti Bankası, Ekonomist Dergisi ve KAGİDER'in bu yıl 6.'sını düzenlediği "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması"nda 6200 kadın arasından birinci oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2012 04:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2012 04:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa’nın gururu
 Garanti Bankası'nın, Ekonomist Dergisi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) işbirliğiyle bu yıl 6.'sını düzenlediği "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması"nda Nurcan Özdemir Türkiye'nin 1 numarası oldu.

'Türkiye'nin Kadın Girişimcisi' ödülünü Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere'den alan Epsa Yalıtım Ambalaj Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, "İş hayatındaki kadınlar eşlerinin ve ailelerinin desteğini aldıklarında daha kolay ilerleyip, başarıya ulaşabilirler. Kadınların ülke kalkınmasında önemli sorumluluğu var. Ben bu başarıyı tüm çalışanlarımızla birlikte hak ettiğimizi düşünüyorum. Bu önemli proje insanlarımıza ve daha çok kadınlarımıza motivasyon oluyor. Türkiye'de Yılın Kadın Girişimcisi olmak omuzlarıma daha büyük yük demek. Bunun farkındayım. Bu vesile ile düzenlenen organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Özdemir, "İnanıyorum ki bu ödülü hak edecek Türkiye'de pek çok kadın var. Ben bu birincilik ödülünü başta Bursalı girişimci kadınlar olmak üzere ülkemizdeki bütün girişimci kadınlar adına aldım" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.