Hava Durumu

Bursa'nın gururu hakemler

Sezon boyunca yaklaşık 7 bin müsabakada görev alacak Bursalı hakemler yeni sezona fırtına gibi girdi. Bursa Hakimiyet'e konuşan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Özgür Uçak, "Daha iyi olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2019 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2019 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın gururu hakemler

Son dönemde gösterdikleri başarılı performansla artık hepsi Süper Lig'e göz kırpıyor...

Bursa amatör spor müsabakaları başta olmak üzere BAL, 3. Lig, 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig'de görev alan Bursalı hakemler çalışmalarını Olimpik Atletizm Pisti'nde sürdürüyor. İl Hakem Kurulu ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Özgür Uçak'ın sorumluluğunda geçen antrenmanlar oldukça sıkı geçiyor. Salı ve perşembe akşamları gerçekleşen idmanlara 40 klasman, 161 il ve 88 aday olmak üzere toplam 289 hakem katılıyor. Sezon boyunca 7 bin müsabakada görev alacak Bursalı hakemler öncelikle Bursa futbolu olmak üzere tüm Türkiye'de maçların oynanmasına önemli katkılar verecek.

1. Amatör Küme'de maçların başlaması ve Süper Amatör Küme'de artık yeni sezona çok az kalmasıyla birlikle Bursa Hakimiyet'e konuşan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Özgür Uçak, "Yeni sezon öncesi çok iyi kamp dönemi geçirdik. Artık sezon başladı. Haftada salı ve perşembe olmak üzere 2 idman yapıyoruz. Genç ve dinamik bir hakem kadromuz var. Son yıllarda önce Arda Kardeşler, ardından da Cihan Aydın ile Süper Lig'de görev alan hakemlerimiz oldu. Bu yükselmelerle hem TFFHGD hem de Bursa'nın vizyonu gelişiyor. İlerleyen dönemlerde çok daha iyi olacağız" şeklinde görüşlerini bildirdi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Özgür Uçak, yeni 88 aday hakem ile her antrenman öncesi konuşarak gelişimlerine önemli katkı sağlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.