Hava Durumu

Bursa'nın simgesi Lunapark açılmak için gün sayıyor

Korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan Bursa'nın sembolleri arasında yer alan Lunapark "Yeni normal hayat" ile birlikte açılacağı günü bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2020 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2020 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın simgesi Lunapark açılmak için gün sayıyor

Dünyayı etkisi altına alarak adeta kasıp kavuran korona virüs tedbirleri kapsamında lunaparklar yaklaşık 3 ay önce kapatıldı. Bursa'nın sembolleri arasında bulunan Lunapark kapılarına kilit vurularak adeta hayalet parka dönmüştü. Her gün binlerde insanın ziyaret ederek dönme dolap, atlıkarınca, ranger gibi oyun alanlarının makineleri her gün açılacakmış gibi tekrar bakım yapılırken, bir yandan da dünyayı etkisi altına alınan salgın için tedbirler alınıyor.

Lunaparkın açılması için gün saydıklarını ve her türlü dezenfektan işleminin yapıldığını söyleyen Lunapark sahibi Erdinç Sakder, "Lunapark yaklaşık 3 aydır kapalı. Şuanda çay bahçeleri, kıraathaneler de açıldı ama lunaparklar daha açılmadı. Bizde şuan lunaparkın açılmasını bekliyoruz. Tüm lunaparkımızı dezanfektan işlemleri yapıldı. Şuan da tek beklediğimiz lunaparkın açılma haberi." ifadesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.