Hava Durumu

Bursa'nın tamamını mutlu eden bir yönetim oluşturacağız

Mudanya'da esnaf ziyaretine katılan MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir, "Bursa'nın tamamını mutlu etmeyi, herkesin yaralarını sarmayı görev bilen, bir yönetim oluşturacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2014 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2014 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın tamamını mutlu eden bir yönetim oluşturacağız

Mudanya’da çoşkulu bir topluluk tarafından karşılanan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Koçdemir, adeta gövde gösterisi yaptı.  Bursa Milletvekili Necati Özensoy, İl Başkanı Hasan Toktaş, Mudanya İlçe Başkanı Yüksel Kesen ve Mudanya Belediye Başkan Adayı Erol Demirhisar’a ile birlikte Mudanya’ya çıkarma yapan Kadir Koçdemir, esnaf ziyaretinde bulundu,  Erol Demirhisar'ın seçim bürosunun açılışına katıldı.

30 Mart'ta Bursa ve Mudanya'da yeni bir dönem başlayacağını kaydeden Koçdemir,  "Bu tarihe kadar çok çalışacağız, yorulacağız, bitkin düşeceğiz. Ancak halkımız, sandığa gittiğinde bizim bu yorgunluğumuzun çalışmamazın karşılığını bize verecektir. İşte o gün yorgunluklar bitkinlikler yerini gurura bırakacak. O günden sonra ise ayırmadan kayırmadan,  Bursa'nın tamamını mutlu etmeyi, herkesin yaralarını sarmayı görev bilen, bir yönetim oluşturacağız" diye konuştu.

MUDANYA'DAN BAŞLADIK

MHP'nin Bursa'da harekete geçtiğini söyleyen İl Başkanı Toktaş ise "Ezber bozmaya Mudanya'dan başladık. Bütün ilçelerde ve Büyükşehir'de bu devam edecek" dedi.  Mudanya Belediye Başkan Adayı Erol Demirhisar da 30 Mart'ta Mudanya'nın kaybettiği zamanı telafi edeceklerini ifade ederek, "Biz iş bilen kadrolarla çalışıyoruz. İş bilmeyen, kendi düşünen, kutuları doldurmaya çalışanların iktidarı yıkılacak" ifadelerini kullandı.

BU TOPRAKLAR BU KEZ YENİDEN DOĞUŞA TANIKLIK EDECEK

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir,  Bilecik Pazaracıklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Geleneksel Boza Gecesi'ne katıldı.  Bursa ve Bilecik'in dünayaya adalet getiren Osmanlı'ya beşiklik ettiğini hatırlatan Koçdemir,  "Kuruluş ve kurtuluşa tanıklık eden bu topraklar, Türk Milletinin özlediği bu yönetimin yeniden doğuşuna da ev sahipliği yapacak.  Tüm Bursa'yı Bilecik'i, tüm bu kutlu yürüşümüze davet ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.