Hava Durumu

Bursa'nın yamaç paraşütü Trabzon'da şov yaptı

Hafta sonu Trabzon'da gerçekleştirilen 2020 Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 1. Etap Yarışmasına katılan İnegöl Belediyespor DOSTUM yamaç paraşütü takımı sporcuları, 45 yarışmacı arasından takım olarak 3'üncülüğü elde ederek İnegöl'e kupayla döndü.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2020 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın yamaç paraşütü Trabzon'da şov yaptı

2020 Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 1. Etap Yarışması 18-19 Temmuz tarihlerinde Trabzonda gerçekleştirildi.

Ortahisar ilçesindeki Akyazı mevkiinde başlayan ve Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu batı tarafında bulunan alanda sona eren organizasyona; Ankara, Adana, Antalya, Bursa, Erzincan, Elazığ, Samsun, Şırnak ve Uşak illerinden 45 yarışmacı katıldı. Yarışmada İnegöl'ü temsilen İnegöl Belediyespor DOSTUM yamaç paraşütü takımı sporcuları; İbrahim Dinçer, Anıl Doruk ve Kemal Kumral yer aldı. Temsilcilerimiz, zorlu etabı başarıyla tamamlayarak yarışmayı 3'üncü olarak sonlandırdılar.

ŞAMPİYONA 3 ETAPLA TAMAMLANACAK

Türkiye Hava Sporları Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu yarışma, bu yıl 3 etaptan oluşacak. Şampiyona Eylül ayında Bursa etabı ve Ekim ayında Şırnak final etabıyla tamamlanacak. Şampiyona sonucunda ilk dört sıradaki sporcular 2021 dünya etaplarına Milli Takımımızı temsilen gidecekler ve ülkemiz için hedefe uçacaklar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.