Hava Durumu

Bursa'nın Yeni Kalp Merkezi'nde yüzler gülüyor

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Elif Güler Kazancı ve Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, geçtiğimiz günlerde açılan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı yeni kalp merkezinde incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın Yeni Kalp Merkezi'nde yüzler gülüyor

Yrd. Doç. Dr. Kazancı ve Dr. Akan'a incelemeler sırasında hastane yönetimi de eşlik ederken, ikili acil servisten, poliklinik hizmetlerine oradan yoğun bakım ve kliniklere ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında hastane personeli ile görüşerek, onların görüş ve önerilerini dikkate alan ikili hastane içerisinde hizmet alan vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Yeni merkezle ilgi vatandaşların beklentilerini dinleyen Yrd. Doç. Dr. Kazancı, "Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimizle merkezimizde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirme imkânımız oldu. Önümüzdeki dönemde yöneticilerimizin de gayretleriyle hem şehrimizin hem de ülkemizin sağlık konusundaki açılımlarının daha iyi noktada olması için elimizden geleni yapmayı çalışıyoruz. Sağlık hizmetlerinin nitelik ve çeşitliliğini arttırarak çok daha üst seviyelere çıkartacağız. Böylelikle hastalarımızın her türlü tedavileri bu merkezde gerçekleştirilecek. Çabamız vatandaşlarımızın beklentilerine ve takdirlerine layık olmaya devam etmektir" dedi.

BÖLGEYE HİZMET EDECEK

Yeni merkezin 5 milyonluk bir nüfusa hizmet vereceğinin altını çizen Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ise, "Toplamda 40 bin metrekare alana inşa edilen ve 300 yatak kapasitesine sahip hastanemiz sadece Bursa'ya değil bölgesel nitelikte hizmet verecek. Yani Balıkesir, Kütahya, Yalova, Bilecik gibi illerden gelecek vatandaşlarımız da bu merkezimizde tedavi olabilecek, bu merkezden tetkik ve hizmet alabilecek. Hastanemizdeki tüm cihazlar son teknoloji olup, kardiyovasküler cerrahi alanında dünya ölçeğinde yapılan tüm girişimsel işlemler ve ameliyatlar gerçekleştirilecektir" diye konuştu

PERSONEL GÜLER YÜZLÜ

Yrd. Doç. Dr. Kazancı ve Dr. Akan ile sohbet eden hasta Ömer Yerlisu ise, "Yeni hastaneye ilk gelen hastalardan biri olarak hastaneyi mükemmel buldum. Odalarımız 1-2 kişilik, odaların içerisinde banyo, tuvalet, gardıroplar, televizyonlar her türlü ihtiyaç karşılanmış. Hastaların her türlü rahatı düşünülmüş. Fakat bunların yanında hastane personelinin güler yüzlüğü ve samimiyeti bizi daha çok memnun etti. Hasta; hekimine, hemşiresine, bakıcısına güvenirse iyi olur. Allah onların eksikliğini vermesin, bu hizmeti sunanlardan Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

DOKTOR KAPIDA KARŞILADI

Hasta yakını Özlem Yerlisu da "Eski kalp hastanesinde 2 gün yoğun bakımda kaldık. Hastamız orada son dakikaya kadar kontrol altında tutuldu, buraya geldiğimizde ise odamız tamamen hazır bir şekildeydi, hatta doktorumuz kapının önünde bizi bekliyordu karşılamak için. O taşınma telaşında bile güler yüzlü bir şekilde hizmet etmeye çalıştılar. Gerek doktorlar, gerek hemşire arkadaşlar gerek diğer personel bu süreçte her dakika yanımızdaydı. Önceki bina eskimişti artık, yeni hastanemizin koridorları, odaları daha rahat ve ferah olmuş. Bize bu imkânı sağlayan herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.