Hava Durumu

Bursa'nın yeni valisinin ilk mesajı ne oldu?

Bursa'nın yeni Valisi Münir Karaloğlu, Şeyh Edebali'nin, Osman Gazi'nin, Orhan Gazi'nin, Emir Sultan'ın ve hizmet erlerinin izinde bir hizmet eri olmayı dileyerek, "Cenab-ı Allah'tan 2 milyon 600 bin vatandaşımızın gönül birliğiyle, Bursa'nın parlak ışığına katkı sunmayı niyaz ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2013 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2013 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın yeni valisinin ilk mesajı ne oldu?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bayram öncesi sürpriz bir gelişme olarak görülen Valiler Kararnamesini onaylamasıyla Bursa Valisi Şahabettin Harput'ın görev yeri değişti.

2007 yılında Bursa Valiliği'ne atanan Şahabettin Harput, son çıkan kararnameyle merkeze çekildiği belirlendi. Kararnameye göre Vali Harput'un yerine de Van Valisi Münir Karaloğlu atandı. Yeni Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Şahabettin Harput'a Bursa için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Van'ın kendisine çok şey öğrettiğini dile getiren Karaloğlu, kendi twitter adresinden yazdığı mesajda, "Kendimi aynı zamanda Vanlı hissediyorum. Bursa'da bir hemşeriniz olduğunu unutmayın. Benden sonra görevi devralacak sevgili meslektaşıma başarılar diliyorum. Sizi ona, onu sizlere emanet ediyorum" açıklamalarına yer verdi.

"BİR HİZMET ERİ OLMAK İSTİYORUM"

Osmanlı Devletinin ilk başkentine ve Türkiye Cumhuriyetinin en büyük metropol şehirlerinden Bursa'ya Vali olarak atandığını kaydeden Karaloğlu, "Tarih, Kültür Sanat, Spor, Tarım ve Sanayinin parlayan yıldızı Bursa'ya gönülden merhabalar diyorum. Bursamızın 18 ilçesine, Uludağa, Cumalıkızıka, Sultan Külliyelerine, Tarihi Hanlara ve Yeşil Beyaz renklere merhaba. Cenab-ı Allah'tan 2 milyon 600 bin vatandaşımızın gönül birliğiyle, Bursa'nın parlak ışığına katkı sunmayı niyaz ediyorum. Şeyh Edebali'nin, Osman Gazi'nin, Orhan Gazi'nin, Emir Sultan'ın ve hizmet erlerinin izinde bir hizmet eri olmayı diliyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.