Hava Durumu

Bursa olimpiyat ruhu için yürüdü

Olimpiyat ruhunu aşılamak için 81 ilde aynı ayna düzenlenen 'Olimpik Gün Yürüyüşü' Bursa'da binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2012 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2012 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa olimpiyat ruhu için yürüdü

Kültürpark'ta düzenlenen yürüyüş Atatürk Stadyumu önünden başladı. 7'den 70'e binlerce Bursalı, Olimpiyat Ruhu' için yürüdü. Yürüyüşe AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar’ın yanı sıra Bursa'da faaliyet gösteren spor kulüpleri ve aileleri de katıldı.

Yürüyüşün açılış konuşmasını yapan Mehmet Kocatepe, "Türkiye 2020 olimpiyatlarını alma aşamasında. Tüm ülke bu tip spor heyecanlarını yaşamayı hak ediyor. Biz bugün 2020 olimpilyatarına sporcusu, halkı, idarecisi ile ne kadar hazır olduğumuzu gösteriyoruz. Bugünden 2020 olimpiyatlarının ülkemize alınma ihtimalinin ne kadar yaklaştığını hissederek heyecanı şimdiden yaşamaya başlıyoruz" dedi.

Öte yandan engelli vatandaşlarda katıldığı yürüyüş, AK Parti Milletveki İsmet Su'nun startı ile başladı ve yaklaşık yarım saat sürdü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.