Hava Durumu

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Aydın, Belediye Başkanları Toplantısına katıldı

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen 81'ilin Ak parti İl Başkanları ve Belediye Başkanlarının katılımları ile gerçekleştirdiği İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Toplantıya Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2020 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2020 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Aydın, Belediye Başkanları Toplantısına katıldı

Yeni tip koronavirüs tedbirleri çerçevesinde sosyal mesafe kurallarına göre gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye genelinde 794 il, ilçe ve belde belediye başkanı, 81 İl Başkanı, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı, İl Yerel Yönetimler Başkanı yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması ile açıldı

Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılış konuşmasını ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı Koordinesinde ATO Congresium'da düzenlenen toplantıda, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Belediye çalışmaları, yerel yönetimlerde yeni yol haritası ve pandemi sonrası belediyecilik vizyonları konuları ele alınarak değerlendirildi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımız tarafından düzenlenen Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında yerimizi aldık. Belediyecilikte bizlere önderlik eden Cumhurbaşkanımız 'ın Gönül Belediyeciliğinde uyguladığı 11 Altın kural bizlerin düsturu olmuştur. Pandemi süreci boyunca İlçemizde Temizlik, Maske ve Mesafe kuralları ile birlikte caddelerimizi ve sokaklarımızı düzenli olarak yıkıyoruz, dezenfekte ediyoruz. Bu süreçte Tüm personellerimiz ile birlikte mesai kavramı gözetmeksizin hep sahalarda yer aldık. Çalışmalarımızın karşılığı olarak tek bir amacımız var, virüs 'den kurtulmaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.