Hava Durumu

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Aydın'dan Ramazan Bayramı mesajı

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2021 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2021 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Aydın'dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Aydın mesajında; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayının daha geride bırakıldığını vurguladı. Bayramlarımız sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği; küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştırdığı için Allah'a hamdettiğini dile getiren Aydın, "Sevgi, paylaşma ve mutluluk dolu bir bayram olması ümidiyle bütün Hemşehrilerim ve vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum. Bayramlar birlik ve beraberliktir. Herkesin sevinç içerisinde bir ve beraber olacağı bir bayram diliyorum.

İçerisinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle alınan tedbirlere uyarak bu bayram evlerimizde geçirmek zorunda kaldık. Türk milleti olarak dün olduğu gibi bugünde milli ve manevi duygularımızın gücüyle bu zor sürecin de en iyi bir şekilde üstesinden geleceğimize yürekten inanıyorum. Bu bayram pandemi tedbirleri sebebiyle tüm ülkede uygulanan sokağa çıkma yasağı kısıtlaması nedeniyle ne yazık ki bayramlaşma töreninde bir araya gelememeğiz. Her ne kadar evlerimizde bu bayramı geçirsek bile tüm iletişim araçlarını kullanarak yine bir arada olacağız. Gerek telefonla arayarak gerek görüntülü bir şekilde yine hep beraber olacağız. Kalplerimizin bir olduğunu bilmenin mutluluğu ile inşallah bundan sonraki bayramları hep birlikte kutlayacağız.

Ülkemizi ve Dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız bu zorlu günleri hep birlikte tedbirlerimizi alarak atlatacağız. Sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak için bu bayram kurallara uyarak evlerimizde kalmalıyız. Öte yandan Orhangazi Belediyesi olarak sokağa çıkma kısıtlaması sırasında vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek ve oluşabilecek aksaklıkları önlemek için tüm alanda tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, Ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi dileğiyle Ramazan Bayramınızı en içten duygularla kutlarım. Evde Kal Sağlıklı Kal Çünkü #HayatEveSığar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.