Hava Durumu

Bursa Orhangazi Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleşti

Bursa Orhangazi Belediyesinin Kasım ayı Belediye meclis toplantısı Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Kasım ayı meclis toplantısında 3 gündem maddesi 1 ek gündem maddesi ve komisyon raporu görüşülerek karar bağlandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2020 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2020 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı gerçekleşti

Kasım ayı meclis toplantısında Arapzade mahallesinde bulunan 2 farklı Uygulama İmar Planı değişikliği planları İmar komisyonuna oy birliği ile havale edilirken Yeni açılacak Zincir Market Mağazaları düzenlemeleri ise Hukuk ve Ulaştırma Komisyonlarına havale edildi. Ek gündem maddesi olarak gelen Çeltikçi mahallesinde bulunan İmar uygulaması ise İmar ve plan ve bütçe komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın geçtiğimiz günlerde İzmir'de yaşanan deprem sonrası vefat eden vatandaşlardan Allahtan rahmet dilerken yaralı olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yerel Yönetimler olarak bizlere bu konuda büyük sorumluluklar düşüyor el birliği ile daha tedbirli olmalıyız çünkü deprem bölgesinde yaşıyoruz dedi. Ak Parti Meclis Üyesi Salih Gönül'ün şehir dışına taşınması sonrası istifasının ardından Ak Parti Orhangazi Belediye Meclis Üyeliğine Ak Parti'den Filiz Filiz geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.