Hava Durumu

Bursa Orhangazi can dostlarının yanında

Bursa Orhangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçe genelinde sokak hayvanlarına yönelik kış aylarında en zor şartlarda bile yanında. İlçe genelinde sokak hayvanlarının yoğun olarak kullandıkları yerlere yem bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2021 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2021 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi can dostlarının yanında

Orhangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde bulunan mama kaplarının yanı sıra bu zorlu şartlar altında yaşamaları için yem sıkıntısı çeken hayvanlarımıza yönelik yemler bırakıldı. Nadır Piknik alanı, İznik Gölü kenarı ve bunun gibi farklı noktalarda yemlerini bırakarak ihtiyaçlarını karşıladı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, " İlçemizde kar yağışının etkili olduğu bugünlerde sokak hayvanlarımızın aç kalmamaları amacıyla ilçe genelimizde bulunan mama kaplarımızı hiç boş kalmaması için düzenli bir şekilde ekiplerimiz kontrollerini sağlıyorlar. İlçe genelimiz ve çevresinde bulunan ve sokak hayvanlarımızın yoğun olarak kullandıkları alanlara da yemlerini bırakarak can dostlarımızı aç bırakmıyoruz.

EN ZOR ŞARTLAR ALTINDA CAN DOSTLARIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Aydın, Özellikle kış aylarında yem bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarımız için veteriner işleri ekiplerimiz yoğun bir mesai içerisindeler. İlçemiz genelinde bulunan mama ve su kaplarını düzenli olarak kontrollerini sağlarken ilçemiz etrafında bulunan ve can dostlarımızın da yoğun olarak kullandıkları alanlara da yem ve mamalarını bırakıyoruz. Kar yağışı ile yem bulmakta zorluk çeken can dostlarımızı aç bırakmamak adına yapılan bu çalışma ilçe genelinde birçok farklı noktada devam ediyor. Veteriner müdürlüğü ekiplerimiz bu süreçte mesai kavramı gözetmeksizin her alanları düzenli bir şekilde kontrol ediyor. Can dostlarımızın bu zorlu şartlar altında aç bırakmamak adına çalışmalarımızı ve ekiplerimizi güçlendirdik. Bu süreçte hayvan severler derneklerimizle beraber eş zamanlı olarak çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricam, bu soğuk kış günlerinde arabalarımıza binmeden önce mutlaka kaputlarımızı kontrol edelim. Belediye olarak bizler her alanda can dostlarımızı aç bırakmamak için gayret gösteriyoruz, bizlerin yetişemediği noktalarda vatandaşlarımız da can dostlarımız için evlerinin önlerine bir kap mama veya su koyarak destek olabilirler" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.