Hava Durumu

Bursa Orhangazi'de buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları devam ediyor

Bursa Orhangazi Belediyesi, kar yağışın ardından havaların iyice soğumasıyla birlikte yollarda meydana gelebilecek olan buzlanmaya karşı tüm ekipler tuzlama seferberliği başlattı. Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından şehir merkezi ve dış mahallelerde kar yağışlarının ardından buzlanmaya karşı yolları ve caddeleri tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2021 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2021 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi'de buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları devam ediyor

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, " İlçemizde kar yağışın ardından özellikle ilçe merkezinde vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokakları tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak devam ediyoruz. Başta ana arterler olmak üzere şehrin tüm mahallelerindeki cadde ve sokaklarımızda tuzlama çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Tüm Ekiplerimiz ile sahada ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyoruz.

Araç sürücülerimiz gizli buzlanmaya dikkat etsinler

Bizler tüm ekiplerimiz ile kar yağışının ilk saatlerinden itibaren sahadayız. Kar küremenin yanı sıra buzlanmaya karşıda önlemlerimizi alarak tuzlama çalışmalarını gün içerisinde yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçemizde araç sürücülerimizin gizli buzlanmalara karşı son derece dikkatli olmaları gerekiyor. Sabahın erken saatlerinde işlerine giden vatandaşlarımız ve araç sürücülerimiz gizli buzlanmalara karşı tedbirlerini alarak hız sınırlarını aşmamalı ve kış lastiği bulunmayan araçlarla trafiğe çıkmamaları büyük bir önem taşımaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.