Hava Durumu

Bursa Orhangazi'de ruhsatsız iş yeri kalmayacak

Bursa Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ruhsat ve Denetim Birimi tarafından daha önceden E-Ruhsat sistemine geçilerek vatandaşların ruhsat alma noktasında işlerini kolaylaştırmıştı. Günümüz Teknoloji ile birlikte Orhangazi Belediyesi bu konuda da geri kalmayarak vatandaşlara hizmet sunma noktasında işlerini daha kolay bir hale getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi'de ruhsatsız iş yeri kalmayacak

Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ruhsat ve Denetim Birimi ekipleri tarafından ilçe genelinde bulunan ruhsatsız işyerlerini gezerek ruhsat alma noktasında kendilerine kolaylıklar sunduğunu ve Belediye binasına gelmeden işlemlerini E-Ruhsat ile birlikte çok kısa bir süre içerisinde işlemlerini yapacaklarını anlattı. E-Ruhsat döneminden sonra ruhsatsız işyerleri sahipleri ruhsat almaları daha kolay bir hale geldi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, " İlçe genelinde özellikle yeni açılacak olan işyerleri açacak olan vatandaşlarımız için e-ruhsat sistemi ile ruhsatlandırmalarını kolaylaştırdık. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı olan ruhsat ve denetim birimdeki personelimiz ve zabıta ekiplerimiz ile birlikte ruhsatları olmayan esnaflarımızı ziyaret ederek ruhsatlandırma için gerekli bilgileri aktardılar.

Bu sene hedefimiz 300 esnafımızı ruhsatlandırmak

Pandemi sürecinde esnaflarımızın birçoğu kapalı olduğundan dolayı ruhsatlandırma sistemini biraz da olsa yavaşlasa bile ortalama her gün yeni bir ruhsat başvurusu yâda ruhsatlandırma işlemlerini tamamlıyoruz. Yaklaşık 2 sene önce başlattığımız e-ruhsat sistemi ile birlikte bugüne kadar toplamda 355 adet esnafımızı ruhsatlandırdık. Bu sene hedefimiz 'de 300 adet esnafımızı ruhsatlandırmak olacaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.