Hava Durumu

Bursa Orhangazi esnafına tam destek

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı genelgesi doğrultusunda çalışma saat ve hizmetlerine değişiklik sınırlamaları getirilen esnafa, Orhangazi Belediyesi'nden bir destek daha geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2021 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2021 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi esnafına tam destek

Paket servis hizmeti yapan Orhangazi'li Esnafı http://www.orhangazi.bel.tr/esnaf adresli internet sitesinde bir araya getiren Orhangazi Belediyesi, paket servisi yapan Esnafla vatandaş arasında iletişim köprüsü kurdu.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve özellikle Kasım ayı itibari ile Türkiye'de vaka sayılarının ciddi bir şekilde artış görülen korona virüs salgını nedeniyle Kasım ayının ikinci haftasından itibaren Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle esnaflara yönelik kapatma ve saat sınırlaması gibi uygulamalar devreye alınmıştı. Bu süreçte mağdur duruma düşen esnaf için kolları sıvayan Orhangazi Belediyesi, İlçe genelinde paket servisi yapan esnafa yönelik hizmetlerinde kolaylık sağlaması amacıyla esnaf ile vatandaş arasında iletişim kolaylığı hizmeti sundu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, " Tüm Dünyada ve Ülkemizde görülen vaka sayı artışları doğrultusunda Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile Kasım ayından itibaren esnaflara yönelik kapatma ve saat kısıtlamalarının ardından paket servisi yapan esnaflarımıza hizmetlerini daha iyi bir şekilde duyurabilmeleri adına böyle bir uygulama başlattık. Esnaf kardeşlerimin yapması gereken tek şey http://www.orhangazi.bel.tr/esnaf adresine girerek oradaki kayıt formunu doldurmaktır. Orhangazi Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden esnaf kardeşlerimiz paket servis yaptıkları ürünler hakkında esnaf kayıt formunu doldurduktan sonra sitemiz üzerinde hemen yayınlanacaktır. Bizlerin buradaki tek bir amacı Orhangazi'de bulunan paket servisi yapan esnaflarımızı tek bir çatı altında toplamaktır. Asıl iş bundan sonra vatandaşlarımızdadır. Vatandaşlarımız siteye girerek buradaki esnaflarımızdan alışveriş yaparak bu süreçte onlara en büyük desteği sağlamış olacaktır. Bu süreci el birliği ile beraber atlatabileceğimize inanıyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.