Hava Durumu

Bursa Orhangazi Tekke Mahallesi'ne yeni çocuk parkı

Bursa Orhangazi Tekke Camii yanında bulunana boş arazi üzerine Osmangazi Belediyesi tarafından gönderilen çocuk parkı malzemeleri Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından inşaa edilerek çocuklarımıza yeni bir çocuk parkı alanı oluşturdu. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çocuk parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2021 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2021 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi Tekke Mahallesi'ne yeni çocuk parkı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın "Tekke Mahallemize kazandırdığımız yeni çocuk parkı alanında incelemelerde bulunduk. Daha öncesinde atıl bir arazi olan bu yerde buradaki vatandaşlarımız tarafından çok şikâyetler alıyorduk. Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ile görüşmelerimiz sonrası bizlere bu çocuk parkı için malzemelerini temin ettiler. Bizlerde bu alanda gerekli çalışmalarımızı hızlandırarak eksi görünümünden eser bırakmadık.

Yeni Parkımız hayırlı olsun

Özellikle atıl durumda olduğu için vatandaşlarımızdan bu yer hakkında fazlasıyla şikâyet alıyorduk. Özellikle gece yarısı bu alanda ışıklandırma olmadığından dolayı vatandaşlarımız sıkıntı çekiyordu. Şuan çocuk parkımız tamamlanmak üzere. Havalarında ısınmasıyla birlikte bu yeni çocuk parkımızda mahalle sakinlerimizin çocukları gönül rahatlığı ile oynayabilecekler. Pandemi sürecini fırsata çevirerek tüm çocuk park alanlarını ve spor aletlerimizi elden geçirerek, tamiratlarını, tadilatlarını tamamladık. Hem yeşil alanlarımızı fazlalaştırmak istiyoruz hemde çocuklarımız için oyun alanlarını. Çocuklarımızın daha rahat oyun oynamaları için bütün imkânlarımızı kullanıyoruz. Bu vesile ile Öncelikle yeni çocuk parkı alanı için bizlere desteklerini esirgemeyen Başta Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'a ve burada emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyorum. Tekke Mahallemize yeni çocuk parkımız hayırlı olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.