Hava Durumu

Bursa Orhangazi Zeytinciler Çarşısı'nda parke çalışması başladı

Bursa Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bursa- İstanbul karayolu üzerinde bulunan zeytinciler çarşısındaki yolun bozuk olması sebebiyle parke çalışması başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2021 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2021 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Orhangazi Zeytinciler Çarşısı'nda parke çalışması başladı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, "Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince Zeytinciler çarşısında parke çalışmasına başladık. Özellikle Bursa tarafından İstanbul yönüne doğru giden vatandaşların Türkiyenin en kaliteli zeytin ve zeytinyağının satış noktalarından birisi olan zeytinciler çarşımızdan alışveriş yaparken daha rahat ve konforlu bir şekilde alışveriş sağlamak amacıyla zeytinciler çarşımızdaki yola güzel bir çalışma başlattık.

Hem En Kaliteli Hemde En konforlu

Türkiye'nin en kaliteli ve en güzel zeytinlerinin yetiştiği güzel ilçemizin en güzel çarşısında vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde alışverişlerini tamamlaması adına yaptığımız parke çalışmasını hızlı bir şekilde sürdürerek birkaç güne tamamlamayı hedefliyoruz. Özellikle yağışlı havalarda, yağmur birikintisi sorunları ile çok karşılaşıyorduk hem onları gidermek hemde oraya yakışır bir parke yol yapmak adına çalışmalarımıza başladık. Zeytinciler Çarşısında 1200² olan alanda çalışmalarımız en kısa süre içerisinde tamamlanarak oradaki vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.