Hava Durumu

Bursa Osmangazi'de 'Genç Müzik' Zamanı

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Genç Müzik 'Sen de Söyle' programında müzisyen Mehmet Kılınç, renkli bir konsere imza attı. Geniş repertuarın sunulduğu geceyi belediyenin sosyal medya hesaplarından takip eden vatandaşlar, evlerinde keyifli anlar yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2021 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2021 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Osmangazi'de 'Genç Müzik' Zamanı

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında kültür sanat etkinliklerini online olarak sürdüren Osmangazi Belediyesi, Genç Müzik 'Sen de Söyle' programında son olarak Mehmet Kılınç'ı ağırladı. Kendini müziğe adadığını belirten Kılınç, "Bu alanda olan yeteneğimi küçük yaşta fark ettim. Zaman geçtikçe müzik hayatımda bir tutku haline geldi. Daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda ses eğitimi bölümünü kazandım. Aslında Türk Halk Müziği ile uğraşıyorum. Aynı zamanda 12 yaşından beri bağlama çalıyorum. Bence her müzisyenin kendine eşlik edebileceği bir enstrümanı olmalı. Telli çalgılara oldukça merakım var" dedi.

Özgür Ordulu'nun kurduğu Orka Orkestrası'nda solistlik yaptığını söyleyen Bursalı müzisyen, "Müzikal anlamda orada geliştiğime inanıyorum. Hem repertuar, hem de sahne konusunda çok şey öğrendim. İnsan, rahat olduğu yerde daha rahat müzik yapabiliyor. Solistlik dışında besteler de yapmaya çalışıyorum. İnşallah, zamanı geldiğinde bu besteleri dinleyicilerimle buluştururum" diye konuştu.

Mehmet Kılınç, konser boyunca Levent Yüksel, Kenan Doğulu, Tarkan ve Sezen Aksu gibi ünlü sanatçıların sevilen şarkılarını seslendirdi. Program sonunda sunucu Tacinur Kütükoğlu ise Kılınç'a teşekkür ederek, müzik hayatında başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.