Hava Durumu

Bursa Osmangazi'de koltuk çocukların!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makamında çocukları ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2021 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2021 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Osmangazi'de koltuk çocukların!

ÖZEL HABER/ Seray SAYGILIOĞLU

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 101'inci yılında, dünyada çocuklara armağan edilmiş olan tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu başladı.

Osmangazi Belediyesi, kutlamaların startını kendisini ziyarete gelen 9 yaşındaki Egemen Gürdal'ı makamında ağırlayarak verdi. Başkanlık koltuğuna oturan Egemen Gürdal, 23 Nisan'ı çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilere teşekkür etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın pandemi gölgesinde kutlandığını söyleyen Başkan Dündar, "Pandemi kuralları çerçevesinde çocuklarımız sanal ortamda veya evlerinde 23 Nisan'ı kutlamış olacaklar. Bizde makamımızda çocuklarımızı ağırlamak istedik. Çocuklar makamımıza gelerek, Başkan olup talimat verdiler. İnşallah önümüzdeki 23 Nisanları daha coşkulu bir şekilde kutlamış oluruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.