Hava Durumu

Bursa Osmangazi'den öğrencilere online sınav desteği!

Osmangazi Belediyesi 25-26 Temmuz'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve 20 Haziran'da yapılacak Liseye Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde internet üzerinden deneme sınavı düzenleyecek. Online sınavlar, bu hafta sonu başlayacak. Öğrenciler, 16 Mayıs'ta LGS, 17 Mayıs tarihinde ise TYT sınavında bilgilerini sınama imkanı bulacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2020 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2020 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Osmangazi'den öğrencilere online sınav desteği!

Osmangazi Belediyesi, korona virüs salgını sebebiyle okulları kapanan ve uzaktan eğitim ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liseye Geçiş Sınavı'na (LGS) hazırlanan öğrencilere online sınav düzenleyerek destek olacak. Sınavlara girmek isteyen öğrenciler, www.osmangazi.bel.tr adresinde yer alan formu doldurarak kayıt yaptırabilecek.

Toplamda online olarak 10 deneme sınavı düzenlenecek. Öğrenciler, 16-17 Mayıs, 23-24 Mayıs, 30-31 Mayıs, 6-7 Haziran ve 13-14 Haziran tarihlerinde düzenlenecek sınavlara girebilecek. Sınav günü öğrenciler, soruların cevap anahtarına ve çözümüne ulaşabilecek. Soruların çözümü Ataevler Koleji öğretmenleri tarafından öğrencilere anlatılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.