Hava Durumu

Bursa OSMEK eğitimlerini müzeye taşıyor

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ücretsiz olarak düzenlediği OSMEK, sertifikalı eğitimlerini Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde sürdürecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2021 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2021 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa OSMEK eğitimlerini müzeye taşıyor

Pandemi boyunca eğitimlerini tedbirli bir şekilde sürdüren OSMEK, kurs merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, özellikle ev hanımları tarafından yoğun ilgi gören tel kırma, keçe aksesuarları, kağıt rölyef, takı, tığ, örgü çanta, elde hesap ve elde Antep işi branşlarının Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde gerçekleşeceğini söyledi.

Açıldığı günden bu yana ziyaretçi rekorları kıran Fetih Müzesi'nin aynı zamanda bir kültür merkezi olduğuna dikkat çeken Başkan Dündar, "OSMEK kurslarımızla vatandaşlarımızın hem mesleki becerilerini geliştirmelerini hem de sosyalleşmelerini sağlıyoruz. Özellikle ev hanımlarımızın ilgisi yoğun oluyor. Bizler, bu nedenle kurslarımızın bir kısmını Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde yapmaya karar verdik. El emeği göz nuru eserlerin müzemizin ambiyansıyla bütünleşeceğini düşündük. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız, (0224) 224 13 26 numaralı telefondan başvuru yapabilirler. Vaktini değerli geçirmek isteyen herkesi davet ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.