Hava Durumu

Bursa otobüs terminalinde bayram yoğunluğu

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bayram mesaisi erken başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2013 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2013 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa otobüs terminalinde bayram yoğunluğu

Bayram tatili için şehir dışına çıkmak isteyenler terminale akın edince otobüs firmaları ek sefer düzenlemek zorunda kaldı.

Terminalde Perşembe günü başlayacak Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk zirveye ulaştı. Bayramı memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar erkenden otobüs terminaline akın ederken, bu kişilere diğer illerden Bursa'ya gelenler de eklenince terminal ana baba gününe döndü. Bavulunu kapan her yaştan insan terminale hücum edince otobüs firmaları ek seferler düzenlemek zorunda kaldı.

Terminalde bulunan yaklaşık 180 firmanın otobüsleri dolu olarak sefere çıkarken, boş yer bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Otobüs biletini alanlar otobüs saatini beklemeye koyulurken, küçük bir çocuğun ise boyundan büyük bavulu çekmeye çalışırken yardımına annesinin yetişmesi dikkatlerden kaçmadı.

Bayram yaklaştıkça yoğunluğun arttığını belirten otobüs firması çalışanı Lüfer Kaplan, "Yaşanan yoğunluğu karşılamak için ek seferler düzenleyerek vatandaşlarımızı mağdur etmemeye çalışıyoruz. Bayramlarda halkımız ailelerinin yanında olmak istiyor. Şu anda yoğunluk olmasına rağmen araç sıkıntısı yok. Vatandaşlar genellikle yoğun olarak Akdeniz, Ege sahilleri olmak üzere İstanbul, İzmir, Ankara’ya gitmeyi tercih ediyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.