Hava Durumu

Bursa Polis Koleji'nde mezuniyet sevinci

Bursa Polis Koleji'nde, mezuniyet töreni düzenlendi. Bursa Valisi Şahabettin Harput, törende yaptığı konuşmada, huzur ve güvenin olmadığı yerde hiçbir hizmetin olmayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2012 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2012 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Polis Koleji'nde mezuniyet sevinci



''Bugün mezun olan öğrencilerimizin, gerçekten sevdikleri vatanın huzuru ve güveni için çalışacaklarına yürekten inanıyorum'' diyen Harput, mezun olan öğrencilere seslenerek, ''Üzerinizdeki kıyafetler sizi sakın gurura sürüklemesin. O kıyafet size büyük bir şan ve şeref kadar çok büyük bir sorumluluk da yüklüyor. Hitap edeceğiniz kitle, sizin anneniz, babanız, kardeşleriniz ya da evlatlarınız olacak'' ifadelerini kullandı.

Polis Koleji Müdürü Cenk Durukan da mezun olan 72 öğrencinin tam donanımlı olarak yetiştirildiğini belirtti.

Türkiye'de sadece iki polis koleji bulunduğunu anımsatan Durukan, ''39 öğretmen, tecrübeli idari kadromuzla öğrencilerimizi her alanda donanımlı bir şekilde yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şunu herkes bilsin ki; Bursa Polis Koleji'nden mezun olan bu 72 öğrencimiz dört dörtlük yetiştirilmiştir'' diye konuştu.

Kolejin ''4. Dönem Birincisi'' Hüseyin Vural ise insan hakları ve hukukun üstünlüğü prensibinin kendileri için rehber olacağını belirtti.

Vural'ın okul kütüğüne şilt çakmasının ardından dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Daha sonra Vali Harput, Ankara'da 13 Mayıs'ta düzenlenen ''Eğitimde Bilişim ve Kültür Oluşumu Olimpiyatı (E-BİKO) 2012''de ''Hard Login'' adlı eğitimde ar-ge çalışmasıyla dünya birincisi olan Harun Güleç ve Mustafa Kemal Altıner ile aynı olimpiyatta dünya üçüncüsü olan Mustafa Talha Kılıç ve Selim Yıldız'a da bilgisayar hediye etti.

Tören geçişinin ardından mezunlar keplerini havaya attı. ''Bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek'' şarkısını bir ağızdan seslendiren mezunlar, mutluluklarını aileleriyle paylaştı.

Törene, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, Cumhuriyet Başsavcısı Namık Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, protokol üyeleri ile öğrencilerin aileleri katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.