Hava Durumu

Bursa polisi her yerde onu arıyor

Mudanya İlçesi’nde 33 yaşındaki Deniz Çekirge ve eşi 34 yaşındaki Seyit Çekirge’ye orman yangınını izlerken çarparak ölümlerine neden olan sürücü 35 yaşındaki Ercan M. aranıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2015 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2015 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa polisi her yerde onu arıyor
Kaçan sürücünün internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabında kaza yaptığı lüks otomobiliyle fotoğraflarının da bulunduğu belirtildi. Ercan M.’nin özellikle modifiye araçlara ilgisi olduğu sayfasındaki paylaşımlarında yer alıyor.

Kaçan sürücü Ercan M.’nin Bursa’nın merkez Yıldırım İlçesi Vişne Caddesi üzerinde bir tekstil fabrikasının sahibi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kaza, dün saat 02.00 sıralarında Mudanya- Bursa karayolunun Tepedevrent Mevkii’nde meydana geldi. Bursa’nın İhsaniye Mahallesi’nde oturan ve aynı semtte elektrik malzemeleri satışı yapan işyeri bulunan Seyit Çekirge ve eşi Deniz Çekirge, Tepedevrent Mevkii’ndeki Eczacılar sitesi önüne park ettikleri 16 BYJ 39 plakalı otomobilden dün akşam saatlerinde başlayan ve sabaha karşı söndürülen orman yangınını izlemeye başladı. Bu sırada 35 yaşındaki Ercan Mandıracı otomobili ile, iddiaya göre zikzaklar yaparak gelirken önce bir otomobile, ardından Çekirge ailesi fertlerinin içinde bulunduğu otomobile çarptı. Ercan M., iki araca daha çarptıktan sonra kaçarken kazada Deniz ve Seyit Çekirge çifti ağır yaralandı.

“EN AĞIR BİÇİMDE CEZALANDIRILSIN”

Kazada ölen Deniz Çekirge’nin ablası Yeşim Karagöz Tanatay, kaza sırasında kardeş ve eniştesinin aracın ön koltuklarında yangını izlediklerini belirterek, “Çarpma o kadar şiddetli olmuş ki, kardeşimin tüm kemikleri kırılmış. Arka koltukta oturan yeğenim şok geçirmiş” dedi.

Kendisinin yaşam koçu olarak çalıştığını kaydeden Yeşim Karagöz Tanatay, “Bu bölgede aileler, 15-16 yaşındaki çocuklara bile lüks otomobillerini kullandırıyorlar. Kendi aralarında yarış yapanlar, sık sık kazalara neden oluyor. Olaydan sonra kaçan sürücünün bir an önce yakalanarak cezalandırılmasını bekliyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.