Hava Durumu

Bursa Sağlık Müdürlüğü'nde Özbek dönemi

Bursa İl Sağlığı Müdürlüğü'ne tayin olan Dr. Resul Özbek, görevi Dr. Özcan Akan’dan devraldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2012 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2012 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Sağlık Müdürlüğü'nde Özbek dönemi

Bir süredir Dörtçelik Çocuk Hastanesi'nde başhekim yardımcılığı görevi yapan Dr. Resul Özbek Bursa İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne getirildi. Dr. Özcan Akan'dan görevi devralan Dr. Resul Özbek, “Bursa’da uzun yıllardır görev yapıyorum. Bursa’da doğdum, büyüdüm ve okudum. Bu göreve beni layık gördükleri için çok mutluyum. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayacağıma inanıyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu makamlar hizmet makamıdır. Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan bu yeni sistemin Bursa’da ilk uygulayıcısı olmak omuzlarımızdaki yükü daha da ağırlaştırıyor. Halkımızın sağlık alanındaki beklentilerine cevap vermek için elimizden gelen gayi göstereceğiz. İl Sağlık Müdürümüze ve bana destek vermek için gelen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Eski Sağlık Müdürü Özcan Akan’ın açıklama yapmadığı devir-teslim töreni, Özbek’e çiçek verilmesinin ardından sona erdi.

İL HALK SAĞLIĞI MÜDÜRÜ UZ. DR. RESUL ÖZBEK KİMDİR
1964 yılında Bursa’da doğan Uzman Doktor Resul Özbek, ilk ve orta öğretimini Bursa’da yaptı. 1988 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Özbek, 1997 yılında ise uzmanlık eğitimini biyokimya ve klinik biyokimya uzmanı olarak yine aynı tıp fakültesinde tamamladı.

Elazığ ve Bursa’da sağlık ocaklarında pratisyen hekim olarak bir süre görev yaptıktan sonra, Bursa Çocuk Hastanesi'nde uzman hekim olarak görevine devam etti. 2006 yılından bugüne kadar Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olarak görevini sürdürmekte olan Özbek, yeni teşkilat kanunuyla birlikte 6 Haziran 2012 tarihinde Bursa İl Halk Sağlığı Müdürü olarak tayin edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.