Hava Durumu

Bursa Santral Garaj'da icradan satılık 85 m2 dükkan!

Bursa 17. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre; Osmangazi'nin Santral Garaj Mahallesi'nde bulunan 85 m2 dükkan 505 bin TL muhammen bedel ile açık artırmaya sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2021 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2021 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Santral Garaj'da icradan satılık 85 m2 dükkan!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Taşınmaz, tapuda Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Santral Garaj Mahallesi, 3553 ada, 9 parsel sayılı, 107,71 m2 yüz ölçümlü, ? Sekiz Bağımsız Bölümlü Kargir Apartman vasıflı taşınmazın Santral Garaj Mahallesi, Uluabatlı Hasan Bulvarı, 2. Olcay Sokak, No 2 dış kapı numaralı açık adresinde bulunmaktadır.

Bölge eski yerleşim yeridir. Bölgede genelde bitişik, eski yönetmeliklere göre inşa edilmiş 2-7 katlı betonarme karkas taşıyıcı sistemli konut binalar bulunmaktadır. Bölgede alt yapı ve yol problemi bulunmamaktadır ve her türlü belediye hizmetlerinden faydalanılmaktadır. Bölgede genelde orta, ortanın altı ve alt düzey gelir gurubuna ait kesim ikamet etmektedir.

Dava konusu taşınmaz Hasan Uluabatlı Bulvarı ile 2. Olcay Sokağın kuzeydoğu köşesinde konumlu olan binada bulunmaktadır. Mahallenin ana ulaşım arteri olan Hasan Uluabatlı Bulvarına cepheli vaziyette bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgede genelde bodrum ve zemin katları ticaret üst katları ise konut kullanımlı yapılar bulunmaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde Almira Hotel, Astorya Hotel, Türk Telekom, oto tamirhaneler gibi küçük ticari işletmeler, konutlar bulunmaktadır.

Taşınmaz bölgenin ana ulaşım arterlerinden Uluabatlı Hasan Bulvarına cepheli vaziyette bulunduğundan toplu taşıma araçları ile ulaşım kolaydır.

Dava konusu taşınmazın bulunduğu ana gayrimenkul, bitişik nizam, betonarme karkas strüktüründe, bodrum + zemin + 5 normal katı olmak üzere inşa edilmiş7 katlı binadır. Binada, bodrum katında ortak kullanım alanları, zemin katta bina girişi ve dükkanlar, ve normal katlarında da konut vasıflı taşınmazlar bulunmaktadır. Bina girişi Hasan Uluabatlı Bulvarı tarafından ve zemin kat seviyesinden dir.

Bina dışı sıvalı ve akrilik dış cephe boyası ile boyalıdır. Bina ana giriş kapısı yağlı boyalı demir doğramadır. Bina giriş ve kat holleri ile merdivenleri dökme mozaik kaplamalıdır. Merdiveni yağlı boya ile boyalı demir korkulukludur. Binada asansör mevcut olup, kapalı otopark ve özel güvenlik bulunmamaktadır. Dava konusu Zemin kat,6 numaralı dükkan vasıflı bağımsız bölüm binanın Zemin katında, bina girişinin sol tarafında, güneybatı köşesinde yer almaktadır. Taşınmaz güney ve batı olmak üzere çift cephelidir. Taşınmaz dükkan olmak üzere tek bölümlüdür. Ancak halihazırda taşınmaz Bursa Sofrası adında kiracısı tarafından kullanılmaktadır.

Taşınmaz sağ tarafında bulunan bağımsız bölüm ile birlikte kullanılmaktadır. Dava konusu taşınmaz brüt 85 m2 ve net 75 m2 kullanım alanlıdır. Taşınmazın giriş kapısı ve cephe doğramaları aluminyum, ıslak hacim kapısı ise pvc esaslı malzemedendir. Zeminleri granit seramik kaplamalı, duvarları saten boyalı, tavanı kartonpiyer uygulamasızdır. Islak hacim duvarları tavana kadar seramik kaplamalıdır. Islak hacimde dolaplı lavabo ve klozet bulunmaktadır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.