Hava Durumu

Bursa, soğuğa ve yağmura teslim!

Meteoroloji, Bursa için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2019 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2019 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa, soğuğa ve yağmura teslim!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 4 Aralık hava durumu tahmini raporuna göre, bugün yurdun iç kesimlerinde kar yağışının etkili olması bekleniyor. Kar yağışının Eskişehir ve Kütahya ile Ankara'nın güneybatı, Afyonkarahisar'ın kuzey ilçelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Bursa'da ise hava kuvvetli yağışlı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin büyük bölümünün yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında yağmur ve sağanak, iç ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Samsun'un doğu ilçeleri, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin kıyıları, Çanakkale, Balıkesir ve Manisa çevrelerinde kuvvetli yağmur, Bursa ve Bilecik'te kuvvetli karla karışık yağmur, Eskişehir ve Kütahya ile Ankara'nın güneybatı, Afyonkarahisar'ın kuzey ilçelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

BURSA YAĞMURA TESLİM

Bursa'da bugün hava çoğunlukla yağmurlu. Yağışın özellikle öğle saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 6 ila 10 derece arasında değişecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.