Hava Durumu

Bursa Teknik Üniversitesi'nden genç ufuklara destek

Gürsu Belediyesi'ninKolektif Kariyer Merkezi Projesi kapsamında, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ)ile imzalanan iş birliği protokolüyle, genç girişimcilerin yollarını aydınlatacak ışık daha da güçlendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2020 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2020 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Teknik Üniversitesi'nden genç ufuklara destek

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gençlerimizin geleceğimize ışık olması için ortaya koyduğumuz çabamız, Bursa Teknik Üniversitemizin değerli desteğiyle taçlandı. Aydınlık yarınlarımız için güç birliğimiz her geçen gün büyüyor. Sahip oldukları ışığa sonsuz inandığımız gençlerimizin, dünya çapında vizyon geliştirmeleri, çağın gelişimlerine uyum sağlamaları, tüm dünya gençliğiyle yarışabilecek gelişim düzeyine ulaşmalarına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Gençlerimiz için, bizimle birlikte elini taşın altına koyan tüm kurum ve kuruluşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İnşallah onlarla birlikte elde ettiğimiz güç birliğiyle gençlerimiz için, gençlerimizle birlikte, çok güzel işler başaracağız. Gençlerimizin yolunu aydınlatmamıza verdikleri destek için SayınRektörümüz Prof.Dr.Arif Karademir'e teşekkür ediyorum. " dedi.

Gençlerin gelişimi için iş birliği yapmaktan memnun olduklarını ifade eden Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, gençlerin geleceklerine yön vermelerini sağlayacak böyle güzel projeleri hayata geçirdikleri için Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'a teşekkür etti.

Gürsu Kolektif Kariyer Merkezi tarafından, gençlerin, girişimcilik, sosyal gelişim ve istihdam konu başlıklarında üretilen projelerle; kamu, sanayi ve üniversite işbirliğinde, genç girişimcilerin, Türkiye'nin geleceğine imza atacakları büyük projeleri üretmelerinde önderlik edilmesi hedefleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.