Hava Durumu

Bursa Ticaret Borsası Başkanı Matlı'dan anlamlı ziyaret

Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) Ege Bölge Başkanı ve Bursa İl Temsilcisi Mahmut Yayla ,Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı'yı makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Ticaret Borsası Başkanı Matlı'dan anlamlı ziyaret

TYGD Ege Bölge Başkanı ve Bursa İl Temsilcisi Mahmut Yayla'nın aile şirketi olan Turuncu Design Medya, Hobi ve Tasarım ofisinde gerçekleşen ziyarette Bursa TB Genel Sekreteri Fehmi Yıldız ve Genel Sekreter Yardımcısı Hande Ceylan da Başkan Matlı'ya eşlik etti.

Turuncu Design'de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Matlı,ihtiyaçlar dahilinde iş birliği ile genç girişimcilere destek olmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) Ege Bölge Başkanı ve Bursa İl Temsilcisi görevine yeni atanan Mahmut Yayla'ya hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Matlı, "Burada olmamın temel amaçlarından birisi bizimle yol arkadaşlığı yapmış, içimizden çıkan bir kardeşimize hayırlı olsun demek, ikincisi, bizi sevindiren kısmı bizimle yol alan kardeşimizin Bursa'da bir ağırlık ve yük getirecek bir sivil toplum örgütü sorumluluğu aldığını biliyorum, aynı zamanda Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi'nin başkanı oldu ve ayrıca girişimci kardeşimizin aile şirketi ile ilgili iş konuşuyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği ile ilgili bilgilendirmede bulunan TYGD Ege Bölge Başkanı ve Bursa İl Temsilcisi Mahmut Yayla "Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği önce tarafsız olmak durumunda, yani basının kaleminin kırılmadığı doğru işlerin doğru şekilde yapıldığı bir dernek, doğru insanların, doğru noktalarda buluştuğu bir dernek, gördüğümüzü gördüğümüz gibi, duyduğumuzu duyduğumuz gibi, haberi haber niteliğine uygun şekilde yazacağız. Şu şurada yanlıştır aman bu eksiktir buradan kaynağım olsun o kaynak kesilecek diye biz yazdıklarımızdan da söylediklerimizden de vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Turuncu Design hobi eğitmeni Sabahat Yayla tarafından hazırlanan el emeği amigrumi oyuncaklar Matlı'ya hediye olarak takdim edilirken, Matlı'da Başkan Yayla'ya Bursa ipeğinden üretilmiş Atatürk Portreli tablo hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.