Hava Durumu

Bursa trafiğine MHP ayarı

MHP Bursa İl Teşkilatı'nın yarın Kent Meydanı'nda düzenleyeceği 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitinglerinin ilki olan 'Kuruluş' mitingi kapsamında Bursa'da bazı yollar trafiğe kapanacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2013 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2013 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa trafiğine MHP ayarı

MHP Bursa İl Teşkilatı'nın yarın Kent Meydanı'nda düzenleyeceği 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' mitinglerinin ilki olan 'Kuruluş' mitingi kapsamında Bursa'da bazı yollar trafiğe kapanacak. Cumartesi günü (yarın) 11.00 - 17.00 saatleri arasında İlkbahar Caddesi Kavşağından (Çarşamba Valilik Kavşağının) her iki yönü geliş ve gidiş Kent Meydanı istikametleri, Gençosman Kavşağından - Kent Meydanı - Uluyol Kavşağı - Hakimiyet Kavşağının geliş ve gidiş istikameti, Fevzi Çakmak Caddesi, kent Meydanından Fomara çıkış istikameti Açık Hava Toplantısı sürecisince araç trafiğine kapatılacak.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Gençosman Kavşağından ve Uluyol Kavşağı ile Fomara Meydanı istikametine geçmek isteyen araç sürücüleri, Ankara Yolu - Gökdere Bulvarı - Gökdere Kavşağı  Haşim İşcan Caddesini kullanarak Fomara Meydanı istikametine yönlendirilecek. Darmstad Caddesine geçmek isteyen araç sürücüleri ise, Gençosman Kavşağı - İzmir Yolu - Merinos Kavşağı - Stad Caddesi - İpekiş Kavşağı - Darmstad Caddesi - Fahri Korutürk Caddesi istikametini, Altıparmak Caddesi - Stad Kavşağı ve İpekiş-Merinos Kavşağından İzmir - Ankara yolu istikametlerini kullanabilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.