Hava Durumu

Bursa Valisi Canbolat'tan 2020-2021 eğitim öğretim yılı mesajı

Bursa Valisi Yakup Canbolat, 2020-2021 eğitim öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2020 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2020 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Valisi Canbolat'tan 2020-2021 eğitim öğretim yılı mesajı

Vali Canbolat'ın mesajı şöyle:

"Sevgili Öğrenciler, Değerli Öğretmenler ve Kıymetli Veliler;

Yeni bir eğitim öğretim yılına daha kavuşmanın heyecanını bu yıl daha da derinden yaşıyoruz. Koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayı ortasından itibaren online eğitime geçen ve Haziran ayında kapatılan okullarımızda yüz yüze eğitim yarın başlıyor.

Yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ediyorum.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Topluma hizmet veren her meslek saygındır. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştiren öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşır. İçinde bulunduğumuz bilgi çağında, ülkelerin gücü, eğitim sürecinde edindiği bilgiyi, bilim, teknoloji, eğitim, sanat ve ekonomi alanlarında etkin kullanabilen nitelikli bireyler yetiştirmekle ölçülür hale gelmiştir. İleride büyük insanlar olacak istikbalimizin teminatı evlatlarımız sizlere emanet.

Sevgili Öğrenciler,

Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Eminim ki sizler, sizi en iyi şekilde yetiştirmek için çabalayan öğretmenlerinizin ve ailelerinizin emeğini boşa çıkarmayacaksınız.

Kıymetli Veliler,

Umut dolu yarınlarımız olan çocuklarımızın yetişmesinde her türlü desteği veren siz değerli velilerimizin de yeni eğitim öğretim yılı için ne kadar heyecanlı olduğunuz biliyorum.

Kapsamlı bir çalışma yapılarak salgınla mücadele ettiğimiz bu günlerde, pandemi dönemi için yapılması gerekli bütün hazırlıklar tamamlandı. Bu süreçte daima okullarımız ve öğretmenlerimizle iş birliği içinde olmanızı sizlerden özellikle istirham ediyorum. Sağlıklı ve düzenli bir iletişimle bunu başaracağımıza inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020-2021 eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.