Hava Durumu

Bursa ve çevre illerde "Evde kal" çağrısı büyük oranda uyuluyor

Yeni tip koronavirüs (Kovid 19) salgınına karşı yapılan evde kal çağrısına Bursa ve çevre illerde riayet edildiği gözlendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2020 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2020 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa ve çevre illerde "Evde kal" çağrısı büyük oranda uyuluyor

Bursa'da, salgın öncesinde yoğunluğun olduğu bölgelerde güneşli havaya rağmen gün sakin geçiyor. Tarihi Kapalı Çarşı ile Ulu Cami civarı, Kent Meydanı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı başta olmak üzere, şehir merkezinde genellikle yoğunluk yaşanmıyor.

Eskişehir'de normalde yoğunluğun görüldüğü Şair Fuzuli Caddesi, İsmet İnönü ve İki Eylül caddelerinde halkın büyük oranda evden çıkmaması nedeniyle sessizlik hakim oldu.

Balıkesir'in en işlek noktaları da boş görüntüsüyle dikkati çekti. Ali Hikmet Paşa ile Zağnos Paşa Meydanı Meydanı, Milli Kuvvetler Caddesi, Basın Sokak ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Meydanı gibi salgın öncesi hareketli bölgelerin hayli tenha olduğu gözlendi. Polis ekipleri, kentin birçok noktasında denetimlerini sürdürüyor.

Kütahya'da vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı'nda sessizlik hakim. Yaya olarak uygulama yapan polis ekipleri ise maske takmayan vatandaşları uyarıyor.

Yalova'da tedbirler kapsamında yasaklanan sahil şeritleri başta olmak üzere, kentin daha önce işlek olan caddelerinde araç ve yaya trafiğinin azaldığı görüldü.

Çanakkale'de de vatandaşlar salgına karşı yapılan çağrılara uydu. Kentin en yoğun noktaları arasında bulunan Demircioğlu Caddesi, Kordon Boyu, Kayserili Ahmet Paşa ve Çarşı caddelerinde sessizlik yaşandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.