Hava Durumu

Bursa vekili Gürel'den İnegölspor'a moral

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, 20 Eylül Pazar günü başlayacak olan Misli.com 2. Lig'inde mücadele edecek İnegölspor'a yeni sezon öncesi başarı dileklerini iletmek üzere kulüp yönetimiyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2020 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2020 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa vekili Gürel'den İnegölspor'a moral

Pazar günü saat 16.00'da sahasında ağırlayacağı Zonguldak Kömürspor maçıyla sezona merhaba diyecek olan İnegölspor'a AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel'den moral ziyareti geldi. Ağustos ayında yapılan Olağan Kongre sonucunda İnegölspor Başkanlığına seçilen Kani Ademoğlu'na da başarılar dileyen AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, yeni sezonun İnegölspor'a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Kani Ademoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldiği ziyarette konuşan Vekil Gürel şunları söyledi: "Öncelikle centilmence, coşkulu, İnegöl'e yakışan güzel bir kongre gerçekleştirdiniz. Genç, dinamik İnegölspor'a ciddi katkılar sağlayacak bir ekip. Yeni sezonumuz başlıyor. Hem yeni yönetimimiz, hem yeni sezonumuz hayırlı uğurlu olsun."

"İnandıktan sonra her şey başarılır"

Vekil Gürel şöyle devam etti: "İnegölspor, birçok markası olan İnegöl'ün en önemli markalarından biri. Biz maddi manevi her türlü İnegölspor'un yanındayız. Gönlümüz istiyor ki, 2. Lig'den 1. Lige, hatta Süper Lig'e çıkalım. İnandıktan ve gayret ettikten sonra da başarılmayacak şey yoktur. Bu yönetimin de çok iyi işler yapacağına gönülden inanıyorum."

İnegölspor'un altyapı tesisleriyle ilgili de açıklama yapan Vekil Gürel, "Mesudiye'deki hayvan pazarı Alibey Köyü'ndeki asıl yerine geçtiğinde, o tesislerin İnegölspor'un altyapısını oluşturacak tesisler olarak devam etmesi noktasında gereken her türlü çalışmayı takip edeceğiz. Maddi ve manevi yanınızda olduğumu bilmenizi isterim" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.