Hava Durumu

Bursa'ya 6 yeni meteoroloji istasyonu

Bursa’ya 2013 yılında 6 otomatik meteoroloji istasyonu kurulacağı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2013 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2013 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya 6 yeni meteoroloji istasyonu

Meteoroloji Günü dolayısıyla Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürü Emin Servet Günyel ve beraberindeki heyet Bursa Valisi Şahabettin Harput’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Harput, “Geleceğe dönük tespit ve değerlendirmelerinde son derece güvenilen tutarlı ve insanların plan yapmalarında da çok faydalı veriler sunarak insanları rahatlattı. Türkiye’nin bu anlamda kat ettiği büyük gelişmeler içerisinde Bursa’nın yerini ben ayrıca takdir ediyorum. Sizlerin bu başarılı çalışmaları Bursa gibi ülkemizin en önemli kentlerinden birisinde vatandaşlarımızın geleceğe dönük plan yaparken alacağı sağlıklı veriler fevkalade önemli” dedi.

Bölge Müdürü Emin Servet Günyel ise Bursa’da şimdiye kadar 9 tane otomatik meteoroloji istasyonu kurdukların anlatarak, “2013’de 6 istasyon daha kurmayı planlıyoruz. 3. Bölge Müdürlüğü olarak Bursa, Eskişehir, Bilecik ve Kütahya il merkezleri ve ilçeleri ile ilgili 5 günlük meteorolojik değerlendirmeleri cep telefonu ve internet eskisehir.mgm.gov.tr adresi vasıtası ile vatandaşların hizmetine sunuyoruz” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Emin Servet Günyel, Vali Harput’a minyatür saatli küre hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.