Hava Durumu

Bursa'ya değer katacak

Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi yönetim kurulu, Bursaspor'un Özlüce Tesisleri karşısında önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan sosyal tesislerle ilgili olarak Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2012 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2012 23:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya değer katacak

Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Erdem'in de yer aldığı ziyarete, TSYD Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sosyal tesislerin yapımını üstlenen Bilal İpek, Ahmet Karaca ile yüksek mimar Murat Tiryaki de katılarak, hazırlanan avam proje hakkında Başkan Mustafa Bozbey'i bilgilendirdi. TSYD Bursa Şubesi Başkanı İhsan Sertbarut’un hazır bulunduğu ziyarette avam projeyi inceleyen Başkan Bozbey “Hayırlı olsun” dileğinde bulunurken, böyle bir tesisin Bursa'ya ve Nilüfer'e değer katacağını belirtildi.

7 dönümlük arazi üzerinde önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan dernek merkezi ve spor kompleksinde idari bina, yüzme havuzları ve halı saha yer alacak. Çocuk parkı ve piknik alanı da düzenlenerek bölge halkının istifadesine sunulacak. TSYD Bursa Şubesi Sosyal Tesisleri'nin temel atma töreni Genel Merkez Yönetim Kurulu ve çok sayıda davetlinin iştirakiyle ağustos ayında atılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.